Kersttruien laten maken en ontwerpen!

Kersttruien laten maken PLUS
PLUS Kersttrui met logo
Foute kersttruien met logo laten maken
Kersttruien SPAR met logo
Kersttruien bedrukken
Logo Kersttrui ontwerpen en maken
Logo kersttruien laten maken
Kersttruien op maat met logo

Super populair zijn rond de kerst de "foute" kersttruien. Bij TieConcepts kun je je eigen kersttrui zelf ontwerpen. Volledig in eigen huisstijl en huiskleuren tot maximaal 5 kleuren. De kersttruien zijn van 100% acryl en worden custom made gebreid. Wij bedrukken geen kersttruien maar breien deze zoals het hoort! Geef je relaties of personeel zo'n te gekke trui, op die manier blijft jouw bedrijf of vereniging goed zichtbaar. Deze ludieke truien worden altijd met een glimlach ontvangen. Uiteraard helpen we je graag met een gratis digitaal kerstrui ontwerp. Vanaf 100 stuks al je eigen kerstruien met logo en in kerstsfeer! 

Vaak al binnen 24 uur heb je de eerste ontwerpen van jouw kersttrui in je email zitten, hoe tof is dat!

 

Uiteraard helpen we je graag met de ontwerpen.

 

Vraag gerust een gratis ontwerp aan... info@tieconcepts.nl

"Foute" Kersttruien met logo vanaf 100 stuks mogelijk

Kersttruien laten bedrukken
Rode kersttrui met logo letters
kersttruien met eigen logo
Lumosa kersttruien met logo
Foute kersttruien bedrukken
Kersttrui met logo
Gebreide kersttruien laten maken
Holbox custom made kersttrui

Custom made kersttruien met logo
DG Office kersttruien met logo
Foute kersttruien met logo
Kersttruien laten maken
kersttruien laten maken
Radion Amsterdam Kersttrui
Custom made kersttruien op maat personaliseren
Kersttruien CyberArk met logo

Kersttruien laten maken met eigen logo en maak het geheel af met een fraai label in de nek...

Om het alles tot in de kleine finesses af te maken is het ook nog eens mogelijk om in de nek een private label te ontwerpen en plaatsen. Dit maakt de kersttrui volledig af. Je kunt op dit label een persoonlijke boodschap kwijt, het logo en de maat natuurlijk. Het label kan full color gedrukt worden dus er zijn weinig beperkingen. Meer weten? mail of bel ons gerust wij helpen je graag verder!

Kersttruien laten maken met eigen logo
Foute kersttruien laten maken en personaliseren

Ontwerpen van kersttruien WNL
Voor omroep WNL maakten we o.a. dit digitale ontwerp
Logo Kersttruien met logo laten ontwerpen
Logo Kersttruien met logo laten ontwerpen

Wil je je eigen kersttruien door ons laten ontwerpen? Dat kan...en dat doen wij geheel gratis en voor niets

Heb je als bedrijf zelf geen mogelijkheden om de kersttrui te ontwerpen dan helpen we je graag. Dit doen wij geheel gratis en voor niets. Wanneer je je wensen kenbaar maakt met de te gebruiken kleuren dan werken wij dat graag voor je uit. Links zie je een foto hoe wij zo'n ontwerp aanleveren. Nadat je volledig tevreden bent en de opdracht hebt gegeven dan kunnen we overgaan tot het laten maken van een sample. Na goedkeuring starten we de productie pas. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Kersttrui laten maken en personaliseren met logo

Kerst komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om je outfit voor de feestdagen te regelen. Heb je er ooit over nagedacht om een gebreide foute kersttrui te dragen? Deze truien zijn de perfecte manier om in de feeststemming te komen en ze zijn dit jaar helemaal in de mode. Maar waarom zou je een standaard trui dragen als je er een met je eigen logo kan laten maken? Met onze persoonlijke service kunnen we jouw unieke ontwerp op een kersttrui laten plaatsen, waardoor je echt opvalt tijdens de kerstperiode. Het beste van alles is dat we deze service kunnen bieden vanaf 100 stuks. Onze gebreide kersttruien zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van comfortabele materialen om ervoor te zorgen dat je niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel bent tijdens de feestdagen. Onze personalisatieservice is eenvoudig en snel, en onze ontwerpers werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet.

Of je nu een bedrijf hebt dat op zoek is naar een leuke outfit voor het kerstfeest op het werk of een groep vrienden die op zoek is naar een leuke matching trui voor een feestje, onze gebreide fout kersttruien zijn de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bestelling te plaatsen.

ROYAL BODEWES vroeg ons wat ontwerpen te maken voor kersttruien

ROYAL BODEWES vroeg ons wat ontwerpen te maken voor kersttruien. We hebben voor hen diverse ontwerpen aangeleverd!

deze digitale kersttruien schets gemaakt

Voor PARACENTRUMTEXEL deze digitale kersttruien schets gemaakt, Met de input die wij kregen werd dit uiteindelijk de digitale schets. 

Voor ROYAL deze digitale kersttruien schets gemaakt

Eveneens voor ROYAL BODEWES deze variant voorgesteld i.v.m. de kerstperiode. Er is gebruik gemaakt van de huisstijl en huiskleuren.