FC Utrecht

FC Utrecht wilde voor haar fans en relaties een stropdas op hoog niveau laten ontwerpen en produceren. Waarin de clubkleuren en het logo op chique wijze naar voren komen. Het uiteindelijke resultaat is een zeer modische en originele das geworden, verpakt in luxe giftbox met bijpassende manchetknopen.

Vanaf nu verkrijgbaar in de FC Utrecht fanshop bij het stadion en op Hoog Catherijne.

 

 

Rabobank International

Rabobank International benaderde ons voor het produceren van een exclusieve Stropdas bestemd voor de Tour de France 2010, 2011, 2012 en 2013. Een zeer mooie 'zware' zuiver zijde stropdas met een reps en satijn structuur en ingeweven logo op de achterzijde is het eindresultaat. Deze exclusieve stropdas wordt door de Rabobank tijdens de Tour De France cadeau gedaan aan haar genodigden. 

 

 

Nationale Postcode Loterij

Voor de Nationale Postcode Loterij maakten wij oranje zijde strikken voor Koninginnedag aktiviteiten. Heeft u ze ook op TV gezien?

 

 

Greenchoice

Voor de 'groenste' energie leverancier van Nederland ontwierpen wij twee verschillende dessins. Een frisse, moderne stropdas voor de eigen medewerkers en een exclusieve Sevenfold das in luxe giftbox voor de zakelijke relaties. 

 

 

Hansgrohe Nederland

Hansgrohe innovatief leider op het gebied van technologie en design in de sanitairindustrie benaderde ons om een stropdas te ontwerpen en produceren voor haar medewerkers. Omdat Hansgrohe kwaliteit en visie hoog in het vaandel draagt, kozen zij voor een zijden stropdas afgestemd op hun bedrijfscultuur.

 

 

Goodyear 

Voor Goodyear ontwierpen wij een luxe damesjaal en clipdassen die bestemd was voor de goodyear hostessen tijdens de komst van de Zeppelin. Op dit ontwerp was de Zeppelin op chique wijze verwerkt. 

 

 

FC Twente

Voor een beurs wenste FC Twente een exclusieve damessjaal voorzien van de clubkleuren. Het eindresultaat was een vierkante goudkleurige sjaal voorzien van een groot logo in de midden en in de hoeken het originele rode logo. Foto van deze damesshawl vindt u op onze homepage.

 

 

Ronald McDonald huis

Voor het Ronald McDonaldhuis maakte wij een luxe zijde damessjaal en luxe manchetknopen voorzien van het Ronald McDonald logo. Deze sjaal en manchetknopen waren bestemd voor de sponsoren die zich inzetten voor dit huis. Uiteraard heeft TieConcepts deze sjaal en manchetknopen gesponsord!

 

 

Total Nederland

Total Nederland zocht een kwalitatief hoogwaardige stropdas die als relatiegeschenk alsmede bedrijfskleding kon ingezet worden. Er is gekozen voor 2 versies namelijk een rode zuiver zijden stropdas en een blauwe versie. Het logo is ton sur ton ingeweven en de das is eveneens voorzien van een custom made private label.

 

 

Keukenconcurrent

Speciaal voor de winkelactie "Hele keuken half geld" verzorgde TieConcepts voor een zeer opvallenden maar doch stijlvolle stropdas. Deze stropdas voorzien van logo, komt u tegen in één van de filialen van keukenconcurrent. De slogan is all-over ingeweven!

 

 

Friesland Campina

Voor een speciaal event in 2015 wilde Friesland Campina een speciale custom made vlinderstrik. Uiteindelijk is gekozen voor een strik in koeienprint. Friesland Campina wilde geen overduidelijk logo op deze strikken maar wel iets met een knipoog naar de zuivelproducten. In 2016 verzorgde wij eveneens de strikken voorzien van ingeweven logo.

 

 

Boskalis

Voor een beurs in Amerika zocht Boskalis een mooie kwaliteitsstropdas, waarin het logo herkenbaar naar voren kwam. We hebben samen met de klant gekozen voor een all-over logo in de huiskleuren van Boskalis. Tevens hebben wij een contrasterende staart verwerkt als eyecatcher.

 

 

KNAB

De directie van KNAB wilde voor personeel en relaties manchetknopen laten maken. Wij hebben het logo in 3D verwerkt als manchetknoop. Uiteraard zijn de manchetknopen geleverd in fraaie giftbox zodat het leuk weggeven is.

 

 

AEG - Electrolux

Voor een speciaal event zocht Electrolux voor het merk AEG een bretel voorzien van eigen logo. Er is gekozen voor een knalrode bretel met over de hele band het witte logo mooi ingeweven. Het eindresultaat was zeer mooi!

 

 

Nike

In opdracht maakten wij de zuiver zijden NIKE sjaals. Deze zeer hoogwaardige kwaliteit sjaals, werd ingezet op een special event. Deze geprinte zuiver sjaals is een echte "Limited Edition".

 

 

POSTNL

Voor postnl verzorgden wij een grote partij pins/speldjes. Deze pins volledig custom made gemaakt en in de vorm van het logo. Er is gekozen voor een opwaarts reliëf techniek. Deze techniek is de meest verkochte verwerken omdat dit erg luxe oogt en aanvoelt.

Tieconcepts pins

Stropdassen

Vlinderstrikken in Nederland

Vlinderstrikken in Nederland

Vlinderstrikken in Nederland

Vlinderstrikken in Nederland

Vlinderstrikken in Nederland

pins in Nederland