Maak je foute kersttruien persoonlijk met je logo en huiskleuren

Kersttruien laten maken
Foute kersttruien laten maken
Kersttruien met logo
SPAR kersttrui bedrukken met logo
Foute kersttruien met logo
Kersttruien laten personaliseren
Kersttruien laten maken
Gebreide kersttruien met logo

 

Vier de feestdagen in stijl met custom made kersttruien van TieConcepts! Wij bieden de mogelijkheid om kersttruien te personaliseren met jouw logo en deze te laten maken vanaf 100 stuks. 

 

Of je nu op zoek bent naar kersttruien voor medewerkers, klanten of als relatiegeschenk, bij TieConcepts ben je aan het juiste adres. Onze kersttruien zijn van hoge kwaliteit en kunnen volledig naar jouw wensen worden ontworpen. Voeg je logo toe, kies de gewenste kleuren en patronen en wij zorgen voor een unieke en feestelijke kersttrui die perfect bij jouw bedrijf past.

 

Maak van de feestdagen een nog groter succes met gepersonaliseerde kersttruien van TieConcepts. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Laat je medewerkers en klanten stralen in hun eigen custom made kersttrui en zorg voor een feestelijke en unieke kerstviering!

 

Vraag gerust een gratis ontwerp aan... info@tieconcepts.nl

Kersttruien laten maken

Logo kersttruien
Rode kersttrui bedrukken met logo
Kersttruien bedrukken
Lumosa kersttruien met logo
Foute kersttruien met logo
Kersttrui met logo bedrukken
Kersttruien laten bedrukken
Custom made kersttrui bedrukken

Custom made kersttruien
DG Office gebreide kersttruien
Custom made foute kersttruien
Logo Kersttruien laten maken
logo kersttruien
Radion Amsterdam Kersttrui
Kersttruien custom made laten maken
Kersttruien CyberArk met logo

Gebreide Kersttruien bedrukken en voorzien van eigen logo

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het tijd om je bedrijf in de kerstsfeer te brengen! Bij TieConcepts kunnen we kersttruien met jouw logo laten maken in jouw eigen kleuren en motief. 

 

Onze kersttruien zijn van hoge kwaliteit en kunnen volledig worden gepersonaliseerd met jouw logo en bedrijfskleuren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke kersttrui met een subtiel logo of een opvallende trui met een opvallend motief; bij TieConcepts kunnen we aan al jouw wensen voldoen.

 

Met onze kersttruien met logo zorg je niet alleen voor een feestelijke uitstraling voor je medewerkers en klanten, maar creëer je ook eenheid en herkenbaarheid binnen je bedrijf. Laat je logo stralen tijdens de feestdagen en maak van deze periode een onvergetelijke ervaring voor iedereen! 

 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan het perfecte ontwerp voor jouw kersttruien met logo. Met TieConcepts maak je van de feestdagen een echt feest!

 

Private label in je eigen bedrukte kersttruien
Private label in je eigen bedrukte kersttruien
Gepersonaliseerd label in je foute bedrukte kersttruien
Gepersonaliseerd label in je foute bedrukte kersttruien

Ontwerpen van kersttruien WNL
Voor omroep WNL maakten we o.a. dit digitale ontwerp
Logo Kersttruien met logo laten ontwerpen
Logo Kersttruien met logo laten ontwerpen

Laat je eigen kersttruien met logo en eigen motief ontwerpen en produceren

Heb je als bedrijf zelf geen mogelijkheden om de kersttrui te ontwerpen dan helpen we je graag. Dit doen wij geheel gratis en voor niets. Wanneer je je wensen kenbaar maakt met de te gebruiken kleuren dan werken wij dat graag voor je uit. Links zie je een foto hoe wij zo'n ontwerp aanleveren. Nadat je volledig tevreden bent en de opdracht hebt gegeven dan kunnen we overgaan tot het laten maken van een sample. Na goedkeuring starten we de productie pas. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Kersttruien personaliseren laten maken en bedrukken met logo

Kerst komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om je outfit voor de feestdagen te regelen. Heb je er ooit over nagedacht om een gebreide foute kersttrui te dragen? Deze truien zijn de perfecte manier om in de feeststemming te komen en ze zijn dit jaar helemaal in de mode. Maar waarom zou je een standaard trui dragen als je er een met je eigen logo kan laten maken? Met onze persoonlijke service kunnen we jouw unieke ontwerp op een kersttrui laten plaatsen, waardoor je echt opvalt tijdens de kerstperiode. Het beste van alles is dat we deze service kunnen bieden vanaf 100 stuks. Onze gebreide kersttruien zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van comfortabele materialen om ervoor te zorgen dat je niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel bent tijdens de feestdagen. Onze personalisatieservice is eenvoudig en snel, en onze ontwerpers werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan jouw wensen voldoet.

Of je nu een bedrijf hebt dat op zoek is naar een leuke outfit voor het kerstfeest op het werk of een groep vrienden die op zoek is naar een leuke matching trui voor een feestje, onze gebreide fout kersttruien zijn de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bestelling te plaatsen.

ROYAL BODEWES vroeg ons wat ontwerpen te maken voor kersttruien. We hebben voor hen diverse ontwerpen aangeleverd!

Voor PARACENTRUMTEXEL deze digitale kersttruien schets gemaakt, Met de input die wij kregen werd dit uiteindelijk de digitale schets. 

Eveneens voor ROYAL BODEWES deze variant voorgesteld i.v.m. de kerstperiode. Er is gebruik gemaakt van de huisstijl en huiskleuren.